Coaching · health · lifestyle · passion · shaklee

10 Sebab Mengapa Coaching Session di Supermom Club House Sangat Awesome

Dah lama rasanya saya tak bercoaching dengan anak cucu Shaklee saya. Jadi dalam minggu lepas saya ada open session untuk adakan kelas semalam; Sabtu 4 Mac 2017, bertempat di Supermom Club House (SCH). Opie, cicit Shaklee saya dah sedia awal-awal untuk coaching. Saya set kan jam 10 pagi. Yang dia tak tahu, Master Hadha, kakak cun Nora dan si manis Saralicious Vitamin pun akan turut serta pada jam 11 pagi.


Kami sedang bercoaching dengan Master Kamarul @ dedi MKB

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Persoalan: Kenapa memilih coaching di SCH?

Jawapan: SCH menjadi pilihan saya kerana:

  1. Lokasi yang senang dijumpai. Kalau tak jumpa, waze kan ada.

  2. Tempat letak kereta yang banyak, convenient sangat.

  3. Kawasan yang luas. SCH memang bilik seminar serbaguna, luas pula tu. Tak lah rasa stuffy, aircond pun sejuk je.

  4. Mesra anak-anak. SCH dilengkapi dengan playroom (dan tentulah banyak barang permainan). Kawasan yang luas membuatkan anak-anak dapat bermain dan berlari ke sana sini like nobody’s business. Ibu bapa boleh fokus pada sesi pembelajaran dengan tenang.

  5. Dilengkapi kemudahan WiFi untuk memudahkan coaching terutama yang berkaitan blogging, instagram dan FB. Live streaming sambil coaching pun boleh. Best!

  6. Kedai serbanika, klinik dan cafe terletak bersebelahan dengan SCH. Kalau perlu apa-apa atau ada kecemasan, mudah untuk diuruskan. Jangan tak tahu tadika pun ada sebelah SCH.

  7. Tahap kebesihan SCH memang tip top. Sentiasa kemas dan tidak berbau. Mana selesa nak coaching kalau asyik kena tutup hidung.

  8. Ada tandas, dan ada ruang yang sesuai untuk mendirikan solat. Jadi tak perlu risau nak cari tempat solat jauh-jauh. Di bilik seminar kalau nak berjemaah ramai-ramai pun boleh sangat sebenarnya.

  9. Staf yang mesra dan baik. Senang berurusan dan paling penting suka senyum semuanya. Sejukk hati. Hehe

  10. Yang paling utama, mengapa SCH pilihan saya untuk coaching ialah penggunaan SCH adalah PERCUMA untuk keluarga SUPERMOM! Β Yeay! Untuk pengetahuan semua, SCH boleh disewa bagi menjalankan kursus atau pun seminar. Jadi rugilah sebagai ahli keluarga SUPERMOM kalau tak ambil peluang ni kan?

Advertisements

One thought on “10 Sebab Mengapa Coaching Session di Supermom Club House Sangat Awesome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s