motherhood

sarang labah-labah

salam sayang!

lama betul tak update blog ni. rasa macam dah terlupa pernah ada blog. err? motif nak lupa kan? ingat sebenarnya tapi sejak2 kena penyakit buatan orang, memang akak menternak labah2 la nampak gayanya. hihihi. sekali bila nak update rupa2 nya 6 bulan jugak tak berusik blog ni. mm, blog siapalah ni kan? hua hua hua

berbalik kepada perkara kat atas tu, nampaknya kami sekeluarga dimurahkan rezeki; adam dzikri akan beradik. insha allah due nya hujung bulan Mac atau awal bulan April 2014. sedang2 elok rasanya sebab adam dzikri pun dah mula bersekolah. oh nanti kita cerita pasal sekolah adam dzikri okay! jadi secara tak langsung dapatlah mama berpantang while adam dzikri tak terasa sangat mama nya busy melayan adik baby nanti insha allah..

 

saja tepek gambar. tau ada yang rindu. hahaha.. bajet sungguh

saja tepek gambar. gambar lama, though time ke taiwan. tau ada yang rindu. hahaha.. bajet sungguh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s