lifestyle · shaklee

nc bukan n sync

8 june, awal2 lagi memang dah booking untuk cuti. sekali rosterman call inform yang hari ni i memang cuti. yeay!!

dari mula lagi memang dah reserve date ni untuk pergi shaklee national conference. dah booking tix from master hadha. memang teringin nak tengok. walaupun tahun ni takde ambil any awards, tapi datang nk dapatkan aura positif and share the excitement dengan supermom sisters. hihi

20130609-102537.jpg

tahun ni nc shaklee dibuat di sunway resort hotel and spa. my 3rd time here i guess. nasib baik, walaupun update from fb and whatsapp dengarnya ramai yang tak dapat parking, tapi alhamdulillah, mudah je en suami dapatkan parking. park kereta di outdoor parking bawah pokok. heaven. hihi

sampai2 je memang dah lambat, terus naik level 15. bila pintu lif terbuka, manusia terlalu ramai yang sedang queue untuk masuk. rata2 wajah yang biasa dilihat dalam fb. tapi tak dan nk bertegur sebab event dah nak mula at 11am. terus call nora (www.aboutnora.com) untuk collect tix dan queue terus untuk masuk. yang bestnya dapat goodie bags. since ada 2 tix, dapat la 2 goodie bags dan kne pakai gelang hokey! hihi

20130609-102328.jpg

20130609-102355.jpg

20130609-102451.jpg

terus masuk ke dalam grand ballroom, suasana kat dalam meriah sangat. kids are everywhere. tanya juga supermom sisters diorg duduk kat mana tapi nampaknya better duduk belakang yang kurang orang. tidaklah adam dzikri senang meragam kan? sambil cari tempat duduk, nampak zeti. dia duduk tengah2 dewan. 3 of us duduk di belakang, yang ada banyak tempat kosong dan mudah untuk keluar. sempat bertegur dengan faiz (www.faizsaaid.com). rajin dia berjalan sampai belakang. hihi

20130609-102431.jpg

so event pun bermula. seronok tengok master parade, mak-nenek-moyang shaklee saya ada sekali. sangat bangga melihat ramai masters melayu dan muslim. alhamdulillah.

opening speech daripada victor lim, s.e.a. regional general manager, followed by speech from president of shaklee international, bradford richardson. rasa seronok dengar victor beritahu 500% growth in shaklee malaysia. lagi seronok knowing that me and my team menyumbang sekali. semoga tahun mendatang lebih murah rezeki kami. yeay!!

terus new product launch. coq10. haa nantikan entry product review ya. lepas tu acara ambil award pulak. syok tengok kawan2 ambil award. tak tertahan2 mahu kerja keras untuk join them ambil award tahun depan. amin..

dalam pada tu adam dzikri mula ajak balik rumah, haih. luckily, shaklee dah pun siapkan level 10 untuk anak2 bermain, dengan syarat ada yang monitor. of course la en suami yang kena bawa turun. tau2 je dapat pic tunjuk betapa sibuknya adam dzikri bermain. hihi

jam 1 petang, break for lunch. terus ke level 10 untuk jenguk bapa dan anak. mm, en suami busy main football managernya, while adam dzikri syok kawan2 ramai katanya. lama jugak lepak kat sini, rasanya tau2 dah terlepas time untuk naik semula. since adam dzikri pun dah layu, kami pun bersiap untuk pulang. ralat sebab termiss nak tengok supermom sisters ambil award, talk daripada master cery dan master law. tapi rasanya tahun depan pasti akan kembali lagi.
insha allah.

mode kerja keras ya!

20130609-102514.jpg

20130609-102527.jpg

Advertisements

3 thoughts on “nc bukan n sync

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s